Złoty bilet do Świata Czekolady - Dzień Otwarty w fabryce Mondelez
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak wygląda proces produkcji przekąsek kochanych na całym świecie?
W jaki sposób do opakowań trafiają tylko Delicje idealnie oblane czekoladą a Lubisie są zawsze miękkie i pełne czekolady?
A może zastanawiasz się co powstanie z połączenia koncepcji Lean Manufacturing i Six Sigma?
I w jaki sposób Twoja wiedza teoretyczna ze studiów może zostać wykorzystana przy zwiększeniu efektywności na linii produkcyjnej?
Na te i inne pytania odpowiedzą Managerowie i Inżynierowie z fabryki firmy Mondelez.
Mondelez International jest wiodącą firmą w branży spożywczej i światowym producentem przekąsek. Firma działa w 160 krajach, zatrudniając ponad 90 000 osób. Zapewne znasz większość ich marek, takich jak Milka, Oreo, Delicje, Prince Polo, belVita, Halls, czy Lubisie. Kluczem do sukcesu są wspaniali ludzie i kultowe marki.
Zobacz, poczuj, posmakuj, dotknij i pozwól się zainspirować!
Biuro Karier PW oraz Mondelez zapraszają studentów Politechniki Warszawskiej na DZIEŃ OTWARTY W FABRYCE Mondelez.
Kiedy: 26 maja 2023 (piątek), w godz. 10:00-14:00
Gdzie: Mondelez, fabryka w Płońsku (firma zapewnia bezpłatny transport spod uczelni do fabryki, w obie strony)
Warunki wejścia do siedziby firmy: na miejscu uczestnicy otrzymają odzież ochronną, najważniejsze, aby na wyjazd założyć wygodne ubrania i sportowe obuwie
Spotkanie będzie prowadzone w formie kameralnych warsztatów, tak żeby każdy uczestnik mógł zadawać pytania, poznać fabrykę i jak najwięcej dowiedzieć się o firmie.
Na Dzień Otwarty zapraszamy szczególnie studentów z wydziałów:
Elektroniki i Technik Informacyjnych, Elektrycznego, Mechaniczno Technologicznego, Mechatroniki, Matematyki i Nauk Informacyjnych, Instalacji Budowlanych, Hydrotechniki i Inżynierii Środowiska, Samochodów i Maszyn Roboczych.